Logo by Kimos

Website bouwen

Een online business bouwen begint natuurlijk met een WordPress website en nu hoor ik je denken:

‘zo’n WordPress website kan ik toch zelf wel bouwen?

Ja, dat klopt, ik geloof ook dat je dit kunt, maar hoe lang ga je daar over doen? Uren tutorials kijken, functies uitproberen, gefrustreerd raken, omdat het niet lukt om vervolgens de laptop uit het raam te gooien én dan tot de conclusie te komen dat jij in die (verloren) tijd ook je klanten had kunnen helpen of er een dag lekker op uit had kunnen gaan.

Wat nou als ik je vertel dat ik al een website met maximaal 5 pagina’s voor je bouw vanaf € 1199,00 excl. btw 

Do what you do best, outsource the rest.

Let’s be honest; je doet vast de jaarlijkse beurt voor de auto ook niet zelf en als er lekkage in de badkamer is, haal je er hoogstwaarschijnlijk ook iemand die er verstand van heeft en het sneller voor elkaar heeft dan wanneer je het zelf doet.

Waarom niet hetzelfde doen voor de bouw van die website?

Wordpress website bouwen by Kimos

Werkwijze

Tijdens een kennismakingsgesprek, kun je me alles vertellen over je bedrijf en je plannen.

Als je vervolgens hebt besloten dat ík degene ben, die voor je mag bouwen, maak ik een Trello bord voor je aan, waar we vanuit communiceren.  Als ik alle informatie, zoals teksten en afbeeldingen, van je heb ontvangen, ga ik aan de slag.

Uiteraard houd ik bij het bouwen rekening met:

Mobiele weergave

Negen van de tien websites worden bezocht op een mobile device, dus is het belangrijk dat de weergave hierop klopt.

AVG-proof

Sinds mei 2018 hebben we te maken met de wet AVG en ook op jouw website dienen er een aantal zaken geplaatst te worden om hieraan te voldoen. Ik zorg standaard voor een cookie-melder en een link naar je privacyvoorwaarden ( die jijzelf aanlevert).

Snelle laadtijd

Niemand zit te wachten op een trage website inclusief onze vriend Google. Met behulp van een premium plugin zorg ik voor optimalisatie.

Correcties

Bij de prijs zijn altijd 2 correctierondes inclusief. Zijn er daarna nog zaken die je wil aangepassen, dan betaal je het normale uurtarief van € 70,00 exclusief btw.

Wat dacht je ervan neem contact op met by Kimos

Wat dacht je ervan?

Wil je niet langer dromen over je leven, maar ben je klaar om stappen te zetten naar jouw droomleven? Neem dan nu contact met mij op en dan spreken we elkaar snel!