Logo by Kimos

Ik stel me graag aan je voor

Ik ben Kim Meinen, grote passie voor reizen, echte levensgenieter, kleurt graag buiten de lijntjes, vrouw van Benjamin, moeder van Zoë en Indra en samen wonen wij in het Twentse Hengelo.

Nu ben ik werkzaam als virtual assistant, maar ik realiseer me heel goed dat ik zomaar een ongeschoolde vrouw op een rijstveld had kunnen zijn.

Heel lang geleden 🙂 hebben mijn biologische ouders in Indonesië er voor gekozen om mijn geluk boven dat van hen te plaatsen, door mij ter adoptie af te staan.

In Nederland besloten mijn ouders een kind hier ver vandaan een kans op een goede toekomst te geven.

Hoe kan ik dan nu niet mijn beste leven leiden en er volop van genieten?

Mijn allergrootste droom is om ooit een schooltje in Indonesië te openen om op die manier terug te geven wat ik heb gekregen. Scholing, want dat is mijns inziens dé weg naar een betere toekomst.

Persoonlijke transformatie

Na mijn studie ben ik aan het werk gegaan in de toerisme, totdat ik na een dienstverband van 10 jaar op straat stond in verband met een faillissement. Ook al had ik er niet zelf voor gekozen, ik had dit ontslag wel nodig om een volgende stap te maken.

Ik merkte dat mijn diploma niet zoveel waard was en vanaf dat moment volg ik altijd wel een training of opleiding.
Gelukkig vond ik al snel een nieuwe werkgever en daar heb ik de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd!

Een grote persoonlijke transformatie heb ik doorgemaakt in augustus 2018. Met mijn gezin was ik voor de tweede keer op het fantastische eiland Lombok. We waren net die middag aangekomen en hadden de dag in en om het zwembad doorgebracht.

’s Avonds lag Indra al op één oor en Zoë lag lekker een filmpje te kijken toen er opeens veel lawaai van buiten kwam. Gek genoeg wist ik gelijk wat er aan de hand was…een aardbeving.

Nadat die avond onze bungalow instortte en wij erin opgesloten zaten, we moesten vluchten voor de zee, twee nachten op straat sliepen en alle spullen moesten achterlaten, zijn wij met zijn vieren weer veilig thuisgekomen.

Ik kan je vertellen…dat doet wat met je. En dat doet niet zomaar wat met je, het verandert je hele jij. Je hele manier van denken en doen. Zaken die belangrijk voor je waren, zijn dat toch écht niet en zaken die je voor lief nam, zijn nu juist zó belangrijk. Sindsdien leef ik nog meer dan voor die tijd, vier ik alle successen groot en klein, help ik daar waar ik kan en doe ik wat ík leuk en belangrijk vind.

 

Dream it, wish it, do it

Dát gun ik jou ook

Het leven is gewoonweg te kort om je bezig te houden met zaken die je niet leuk vindt en die je alleen maar energie kosten.
Als je dat te lang doet, is de kans groot dat je je motivatie en focus verliest.

Ben jij een avontuurlijke ondernemer met mooie plannen en ideëen, die graag doet wat ze leuk vindt én die de stap wil zetten naar
locatie-onafhankelijk ondernemen? Dan help ik jou graag met  de technische werkzaamheden die hierbij komen kijken. Ik neem je deze zaken uit handen, zodat jij full focus en energie kunt gaan bouwen aan jouw bedrijf en weer kunt doen wat jij leuk en belangrijk vindt.

Kortom, net als ik weer volop kunt genieten van het goede leven.

werken met mij is een goed idee

Ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe

Als ik zeg dat ik iets doe, dan gebeurd het ook. Lukt het niet linksom, dan wel rechtsom. Hoe dan ook jij kunt het loslaten en focussen op de zaken die jij leuk en belangrijk vindt.

No stress

Ik laat me de kop niet zo snel gek maken en als er ad-hoc zaken zijn, blijf ik rustig en ben ik niet bang om de touwtjes in handen te nemen. Dus in stressvolle situaties kun jij ook op mij rekenen.

Daadkrachtig

Ik ben iemand die goed is in acties uitzetten en altijd op zoek is naar mogelijkheden. Je kunt er dus vanuit gaan, dat áls zaken anders, sneller of beter kunnen, ik ze wel vind.

Meer vrije tijd

Je to-do-lijstje wordt een stuk korter als je werkzaamheden aan mij uitbesteed. De vrijgekomen tijd kun invullen zoals jij dat wilt: werken aan je bedrijf of gewoon een van een vrije dag genieten.