Website travelling the young ones

Dit is wat Tessa van onze samenwerking vond:

 

Deze opdracht wat voor mij een beetje anders, want Tessa had een al bestaande website, die ze destijds zelf heeft gemaakt.

Haar bedrijf heeft de afgelopen jaren flinke groei doorgemaakt en dus tijd om de website onder handen te nemen.

Dit is wat Tessa zei van onze samenwerking:

Voor mijn bedrijf had ik al een website, maar deze was toe aan een upgrade. Een nieuwe look, die beter paste. Kim heeft voor mij in eerste instantie 5 pagina’s gemaakt en wist heel snel op basis van mijn informatie een fijne ‘feel and look’ te creëren die goed aansloot bij mijn website.

Ze heeft daarnaast nog wat extra pagina’s gemaakt om mijn diensten overzichtelijker in te delen. Ik ben ontzettend blij met deze vernieuwde website en ook met de heldere uitleg die Kim gegeven heeft, zodat ik ook zelf mijn website goed kan onderhouden. Dank je wel, Kim!