Logo by Kimos
Website Daina coaching

De opdracht:

Voor Monique heb ik zowel de website www.menopower.moniquevanholland.nl als haar academie gebouwd.
Daarnaast heb ik met Learndash een online leeromgeving gemaakt en daar hebben we verschillende funnels aangehangen, zoals een opvolging voor het online programma, een webinar funnel en vervolgfunnels.
Er is een verkoopfunctie met Woocommerce gemaakt met daarbij de koppeling met Mollie.

 

Dit is wat Monique van onze samenwerking vond:

Kim is echt een allround VA en zeer capabel. Ten eerste zorgt ze dat je je heel welkom voelt en legt een fijne basis in het contact. Daarnaast heeft ze in ons samenwerkingsproces laten zien dat ze niet van opgeven weet: ook bij technische zaken die onverklaarbaar leken en echt lastig waren, heeft ze haar eigen netwerk ingeschakeld om dit probleem te verhelpen. Ze laat je dus echt niet zitten als het lastig wordt, wat ik enorm waardeer en niet vanzelfsprekend vind.

Een zin die wel goed uitdrukt hoe Kim is, is deze: Ze overziet dingen waarvan je niet eens wist, dat je ze moest overzien 😊.

Daarnaast is de term VA niet helemaal toereikend wat mij betreft, omdat ze enerzijds veel vooruit denkt aan de dingen die moeten gebeuren voor alle plannen die ik bedenk, maar is ze ook op veel vlakken echt een sparringspartner geweest op het ondernemersvlak. Ze denkt mee met al je vragen en stelt ook de juiste vragen om jou als ondernemer uit te dagen. Met andere woorden: ze brengt je echt verder.

Ik gun iedereen zo iemand als Kim!