Logo by Kimos
Website Daina coaching

De opdracht

Voor Kapsalon Kolmschot mocht ik haar bestaande website in een nieuw jasje steken. De klant wilde graag een onepager met hierop vooral veel beelden en informatie over de verschillende diensten en het team.

Dit is wat Sharon van onze samenwerking vond

Mijn website moest vernieuwd worden, maar wie laat je dat doen? Ik wou graag 1 op 1 contact, zodat ik makkelijk en snel kon en kan schakelen en natuurlijk iemand die begreep wat ik bedoelde.

Kim kwam op mijn pad en er was al snel een match!

Ze heeft het fantastisch gedaan! Begreep snel wat ik wou en kon snel schakelen bij wijzigingen. Daarnaast is ze perfect om, in mijn geval een kleine ondernemer met 2 personeelsleden te helpen bij o.a flyers uitwerken, werkzaamheden waar je zelf geen tijd voor hebt!

Dus zoek je een zelfstandige virtual assistant? Kim is een toppertje!