Logo by Kimos
Website Daina coaching

De opdracht:

Rowena, de eigenaar van Gewoon Intervisie, was zelf begonnen met het maken van haar website en webshop, maar het kostte haar te veel tijd om het allemaal uit te zoeken, hoe het werkt. Dus besloot ze de website door mij te laten bouwen.

Dit heb ik gedaan in WordPress en Divi en er is een verkoopfunctie ingebouwd met Woocommerce.

Dit is wat Rowena van onze samenwerking vond:

Kim is helder en duidelijk in haar communicatie. Ze is professioneel en reageert snel op vragen wat ik erg fijn vond in onze samenwerking. Ik hoefde niet veel uit te leggen hoe ik het wilde hebben, want zij had de kern snel te pakken. Ze voelde mij goed aan hierin. Ik zou Kim zeker aanbevelen. Zij denkt graag met je mee, is enthousiast en heeft kennis van zaken. Thanks Kim!