Logo by Kimos
Website Daina coaching

De opdracht:

Voor Laura mocht ik een nieuwe website bouwen en daarnaast heb ik alle  koppelingen gemaakt tussen de website en Woocommerce, Learndash en Mailblue.

Dit is wat Laura van onze samenwerking vond:

Erg fijne samenwerking gehad met Kim. Ze luistert goed naar je wensen maar toch ook met een eigen feel & touch zodat de website die ze bouwt er op en top uit komt te zien voor je. Door de makkelijke en efficiënte communicatie is de website snel opgeleverd. Daarnaast heeft Kim mij geholpen met een aantal koppelingen op technisch gebied. Doordat ze dit uit handen heeft genomen staat alles nu zoals het staan moet.

Na oplevering van de website heeft Kim ook een erg handig stappenplan meegegeven mocht ik ooit aanpassingen willen maken in de website. Daar ben ik erg blij mee.

Erg tevreden met de werkzaamheden van Kim en raad haar dan ook zeker aan als je een gebruiksvriendelijke en mooie website wilt. 😄 Als je twijfelt ik zeg doen 😉