Logo by Kimos

Hey creatieve, avontuurlijke en reislustige ondernemer!

Wat goed dat je hebt besloten werkzaamheden uit te besteden, zodat jij weer stappen kunt maken. Ik help je graag!

De basis van elke samenwerking is wat mij betreft vertrouwen en daarom vind ik het belangrijk dat we eerst kennismaken. In dit gesprek kun je mij vertellen over jouw bedrijf en wat jouw verwachtingen van mij zijn. Zodra dat helder is, maak ik een offerte met daarin alles wat we besproken hebben, het aantal geschatte uren en mijn tarief.

Als deze offerte ondertekend is, kan ik voor je aan de slag. Ik werk op afstand, virtueel en maak daarbij gebruik van de cloud en online tools. Via deze tools kun je de content met mij delen die ik nodig heb om voor jou zaken in te richten. Samen kunnen we communiceren via de Whatsapp, e-mail en telefoon. Natuurlijk kunnen we ook via Zoom, of indien gewenst face-to-face een wekelijkse of maandelijkse meeting inplannen.

Wie is Kim Meinen?

Hoi, ik ben Kim, levensgenieter, avontuurlijk, vrouw van Benjamin en moeder van Zoë en Indra. Nu ben ik werkzaam als virtual assistant, maar ik realiseer me heel goed dat ik zo maar een ongeschoolde vrouw werkend op een rijstveld had kunnen zijn.

Hoe kan ik dan nu niet mijn beste leven leiden en er volop van genieten?

Wat anderen over me zeggen

Review Diana Bruin

Ik waardeer haar eerlijkheid en goede communicatie

Kim heeft mij geholpen met het maken van mijn website en het opbouwen van een funnel.
Het contact met Kim is erg prettig, ze vraagt wat je wensen zijn én denkt met je mee over wat wel en niet werkt.
Alleen al de eerste aanblik op de website na kleuren en ideeën te hebben besproken was fantastisch! Ze staat open voor feedback en past alles naar jouw wens aan.
Als drukke ZZP’er vind ik het het soms moeilijk deadlines voor ‘overige’ projecten aan te halen, gelukkig geeft Kim duidelijk aan wanneer ze wat van je wil ontvangen om je gefocust te houden.
Mijn ervaring met Kim was heel prettig! Ik waardeer haar eerlijkheid en goede communicatie, Kim, je bent een topper om mee te werken!

 


Diana Noordman-Bruin | 
Diana Diëtist

Review Claudia Stinne

Ik voelde een klik en besloot bijna direct dat ik het niet zelf hoefde te doen

Recent stapte ik over naar Mailblue als programma voor mijn geautomatiseerde nieuwsbrieven en mailfunnels voor gratis weggevers. Ik schoof deze klus telkens voor me uit, want ik had geen idee hoe alles werkte en omdat ik startende ondernemer ben heb ik het super druk met honderden dingen die ik geregeld wil hebben.
Het groeide me nog net niet boven het hoofd. Gelukkig leerde ik Kim kennen op een netwerk event. Ik voelde een klik en besloot bijna direct dat ik het niet allemaal zelf hoefde te doen.
Al snel ging ze voor me aan de slag. De communicatie verliep via prettig korte lijntjes.
Inmiddels is mijn project afgerond. Kim heeft alles keurig opgezet en ik heb tijdens een Zoom-meeting uitleg gekregen over de werking van het programma zodat ik me in het vervolg zelf kan redden.

Claudia Stinne | Gezonde Spanning Coaching

Review van Sonja Krosman

Kim is iemand die heel goed is in het uitzetten van acties en niet te lang blijft hangen in bepaalde situaties die voor haar niet werken

Kim is iemand die heel goed is in het uitzetten van acties en niet te lang blijft hangen in bepaalde situaties die voor haar niet werken, maar is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Hierbij heeft ze een duidelijk doel voor ogen en dat vind ik heel krachtig.
Ze is sociaal, verliest mensen niet uit het oog en zorgt dat er verbinding is tussen haar en de mensen in haar leven,
Ze heeft daarnaast gevoel voor humor en kan echt genieten van het leven, juist ook van de kleine dingen en ze deelt hierin graag met anderen.
Haar kracht is haar daadkracht, haar behoefte aan vernieuwing en haar doelgerichtheid, juist in combinatie met haar zachtheid en sociale gevoel.

 

Sonja Krosman | Sonja Krosman organisatie en hr-advies

at dacht je ervan

Wat dacht je ervan?

Wil je niet langer dromen over je leven, maar ben je klaar om stappen te zetten naar jouw droomleven? Neem dan nu contact met mij op en dan spreken we elkaar snel!