Logo by Kimos

E-mail

automatisering

Bij een online onderneming is Social Media niet weg te denken. Je kunt jouw kennis delen en connecten met jouw volgers.
Maar wat als Social Media wegvalt? Hoe leg jij dan contact met jouw potentiële klant?

Social Media is natuurlijk een fantastisch platform, maar heb je er weleens over nagedacht om daarnaast een e-maillijst aan te maken?
⁠Je kunt een e-maillijst opbouwen door bijvoorbeeld een waardevolle weggever te maken en op jouw website te plaatsen. Dit kan in de vorm van een e-book, video of misschien wel een leuke challenge. 

Door aan deze weggever een e-mailreeks te koppelen, kun je de contact informeren over jouw diensten en kennis laten maken met jouw bedrijf. Ken je het principe know-like-trust? Dit is met e-mailautomatisering heel goed toe te passen. 

Je kunt e-mailautomatisering ook goed gebruiken om jouw kennis te delen. Heb je een cursus geschreven en wil je die op korte termijn verkopen en de wereld in sturen, maar wil je nog niet de kosten van een online leeromgeving, dan is
e-mailautomatisering jouw way-to-go.

Het koppelen van een funnel aan je webshop, een adventkalender met de feestdagen of een opvolging na het geven van je webinar.

Je leest het, er zijn ontzettend veel mogelijkheden en wat mij betreft zijn deze automatiseringen echt magie! Je zorgt dat eenmalig dat je zorgt voor goede content en dat de funnel achter de schermen goed is ingericht en vervolgens gaat het vanzelf.  Jij zorgt voor de content en ik zorg dat de automatisering technisch staat en draait.

Ik help je ook met je e-mailautomatisering

Werkwijze

Tijdens een kennismakingsgesprek, kun je me alles vertellen over je bedrijf en met welk doel je e-mailmarketing wilt inzetten. Persoonlijk werk ik het liefst met Mailblue / Activecampaign, omdat dit systeem makkelijk in gebruik is, talloze mogelijkheden biedt én avg-proof is.

Als je vervolgens hebt besloten dat ík degene ben, die deze het e-mailmarketingsysteem voor je mag inrichten en de funnel mag bouwen, maak ik een Trello bord voor je aan waar we vanuit communiceren.

Hierin deel je onder andere de content van
de e-mails.

Hieronder vind je mijn affiliatelink waarmee je Mailblue 14 dagen gratis en voor niks kunt proberen. Ga je daarna over tot aankoop, dan ontvang ik een klein percentage van je aankoop.